textařské a redakční služby

Chodec měl čtyři promile, v Obořišti jej srazila nepozorná řidička

12.12.2014 13:29

Dopravní nehody na Příbramsku. K nehodě osobního vozidla a chodce došlo na Příbramsku během pěti dnů celkem třikrát. První havárie se stala dne 8. prosince navečer v Dobříši. „Čtyřiačtyřicetiletý řidič sledoval při jízdě skupinu chodců jdoucích po chodníku vpravo a přitom přehlédl osmasedmdesátiletou ženu, která vstoupila do vozovky z levé strany mimo přechod. Po ošetření v nemocnici byla chodkyně propuštěna do domácího léčení,“ řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Další střet s chodcem se odehrál dne 11. prosince odpoledne v obci Obořiště. Padesátiletá řidička si nevšimla jednatřicetiletého muže, který šel u okraje vozovky. Chodec byl s lehkým zraněním hospitalizován v příbramské nemocnici. V jeho dechu naměřili policisté téměř čtyři promile alkoholu.

Poslední nehoda auta a chodce byla dnes ráno v Příbrami v Plzeňské ulici. „Šestatřicetiletý motorista odbočoval na křižovatce doleva a nevšiml si jednapadesátileté chodkyně, která vstoupila na přechod pro chodce,“ řekla mluvčí. I tato žena utrpěla lehké zranění.

red

 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.