textařské a redakční služby

Charitativní koncert Divokýho Billa má našlápnuto na rekord

19.05.2015 14:41

Na koncert Divokýho Billa pro Zlatušku už se prodalo skoro 2000 vstupenek. Pořadatelé chtějí strhnout rekord a dovést do příbramského letního kina 3500 lidí.

Silný příběh Zlatky z Příbrami, která se narodila s dětskou mozkovou obrnou a teď potřebuje finance na drahé léčebné kúry v zahraničí, oslovil nejen kapelu Divokej Bill, která pro 13letou dívku odehraje koncert, ale i bezmála dva tisíce lidí. Takový počet si totiž zatím koupil lístek na vystoupení Billů, které proběhne v pátek 22. května v letním kině v Příbrami. Celý výtěžek z akce kapela věnuje pořádající nadaci Chci pomoci nemocné Zlatce. Vstupenky jsou pořád k dostání v předprodeji.

Pořadatelé doufají, že se jim povede strhnout rekord a naplnit kapacitu letního kina, kam se vejde 3500 lidí. „Je vidět, že mají Příbramáci, ale i lidé z jiných míst země, chuť pomáhat. Vzhledem k tomu, jak rychle se vstupenky prodávají, věříme, že vyprodáme letní kino. Můj sen je překonat dosavadní rekord, kdy se prodalo 2500 vstupenek," říká Tomáš Bezouška z nadace Chci pomoci.

Koncert v Příbrami bude jedním z mála, které letos Divokej Bill odehraje. Kapela totiž pro festivalovou sezonu plánuje jen deset hraní na místech, která pečlivě vybírala. Postupně se objeví v Moravském Krumlově, Milovicích, Humpolci, Zábřehu na Moravě, Holýšově, Lokti, Hlučíně, Vizovicích, Ústí nad Labem a domovských Úvalech.

Tomáš Bezouška, manager nadace Chci pomoci

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.