textařské a redakční služby

Adrenalin v Příbrami v půlce prázdnin? S Bednou je to možné

23.07.2014 10:20

Skatepark Příbram a Bedna v půlce prázdnin. Všichni zájemci o zábavu, mohou vyrazit do příbramského skateparku na akci nazvanou Adrenalinové odpoledne. Program je určen dětem a mladým lidem, ale i rodičům a všem, kteří mají rádi adrenalin nebo si chtějí vyzkoušet netradiční sporty se zkušenými instruktory. Budete se moci projet na free biku, skateboardu nebo in-linech bruslích.



„Připravujeme pro děti a mladé lidi, kteří tráví prázdniny ve městě, akci, na které se mohou nejen naučit novým dovednostem, ale také ukázat, co sami umí,“ sdělila serveru pribramag.cz organizátorka akce Magdaléna Kočová z příbramské organizace Bedna a dodala: „Dospívající mladí lidé jsou ve věku, kdy hledají zajímavé zážitky a testují své hranice. Nedostatek vhodných volnočasových aktivit přes prázdniny u nich vede k tomu, že zkoušejí i různé formy rizikového chování – užívání návykových látek či nelegální sprejování.“

Smyslem akce je ukázat dětem a mladým lidem, že když se něčemu soustavně věnují, mohou vyniknout. „Chceme je tedy motivovat ke smysluplnému trávení volného času v jejich blízkém prostředí,“ doplnila Kočová.

Akce se mohou účastnit také rodiče nebo další zájemci, kteří chtějí vyzkoušet netradiční sporty. Veškeré vybavení bude na místě k zapůjčení, další atrakci představuje dočasné tetování.

Akce se koná 31. července od 14.00 do 17.00, vstup je zdarma.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.