textařské a redakční služby

Ve středu ráno záchranáři nezaznamenali nárůst dopravních nehod

23.01.2014 07:53

Kladno - Během středečního rána, kdy byla v Praze na několika dalších místech v ČR kalamita kvůli náhlé sněhové nadílce, záchranáři ve středních Čechách nezaznamenali žádné problémy na silnicích ani nárůst dopravních nehod.

Nárůst dopravních nehod na kluzkých silnicích záchranáři však zaznamenali v úterý večer. „Problémy byly zejména v okolí Unhoště a na rychlostní komunikaci R6. Všechny nehody, u kterých záchranáři zasahovali, byly naštěstí pouze s lehčím zraněním nebo se obešly bez zranění,“ uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Vojtová.

V 18.20 byli záchranáři voláni k hromadné dopravní nehodě na R6 u sjezdu na Unhošť, kde srazilo pět osobních aut. Záchranáři na místě ošetřili jednoho lehce zraněného, který byl poté ponechán na místě.

„Při zpáteční cestě na základnu, záchranáři cestou míjeli další nehodu, při které byla lehce zraněná jedna žena. S podezřením na pohmoždění páteře záchranáři ženu převezli na urgentní příjem do kladenské nemocnice,“ uvedla Vojtová.

Před 19. hodinou sanitní vozy vyjížděli k dopravní nehodě nedaleko Unhoště ve směru na Jeneč a k nehodě u obce Kostelík nedaleko Trhového Štěpánova. V obou případech se při nehodě osobní vůz převrátil na střechu a v obou případech nebyl nikdo zraněn. Po kontrole zdravotního stavu byli účastníci nehod ponecháni na místě.

red
 

Diskusní téma: Ve středu ráno záchranáři nezaznamenali nárůst dopravních nehod

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.