textařské a redakční služby

U Dubna vyroste skladové centrum pro distribuci hraček

12.02.2014 08:39

Dubno (Příbramsko) - V Příbrami a okolí by mohly přibýt volná místa pro skladový personál. Nedaleko Dubna má totiž vyrůst velké skladové centrum pro distribuci hraček.

Jde o projekt společnosti Nodyrena, která chce na pozemku v blízkosti Dubna vybudovat nejen skladovou halu, ale také administrativní prostory a vzorkovnu.

Podle projektové dokumentace má mít samotná hala půdorys o přibližně 50 x 50 metrech, nejvyšší část stavby nemá přesahovat 11 metrů.

Hala vyroste na pozemku mezi přivaděčem z Příbrami na rychlostní komunikaci R4, napojením Dubna na tento přivaděč a slepou silnicí podél zahrádkářské kolonie (před vybudování obchvatu Dubna hlavní příjezd do Příbrami od Prahy). Plocha je po změně územního plánu Dubna z poloviny loňského roku určena k zástavbě. Nyní je zde pole.

Parcela bude sloužit pro výstavbu jednoho nadzemního objektu, který sestává z jednopodlažní haly propojené s jednopodlažním administrativním zázemím. Pro odvod dešťových vod bude vybudována retenční nádrž na jednom ze sousedních pozemků ve vlastnictví investora.

sdb

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.