textařské a redakční služby

Toaleťák jako gesto opravdové pomoci Technických služeb Příbram (GLOSA, FOTOGALERIE)

08.03.2014 14:21

Navzdory velké kritice v médiích a všeobecné naštvanosti části příbramské veřejnosti se v každodenním životě opakovaně přesvědčuji, že v Příbrami běžné služby fungují velmi dobře, v rámci často nedostatečných možností přesahují své možnosti a že za to, více než cokoliv jiného, může osobní nasazení lidí, kteří danou službu nebo práci vykonávají.

Přesvědčuji se o tom ve školách, v obchodech, na úřadech i v některých městských příspěvkových organizacích. Naposledy včera při návštěvě dětského hřiště na Školní ulici v Příbrami.

Čtyřletý synátor na ulici vyhlásil velmi akutní potřebu odebrat se na toaletu. Přivítal jsem přítomnost „tojtojky“ na hřišti, už méně absenci toaletního papíru. Kluk se zavřel v budce a já vyzvídal od přítomného pracovníka Technických služeb Příbram, který tu právě opravoval herní prvky (snímky si můžete prohlédnout na našem FB profilu – www.facebook.com/pribramag), jak je to tu s toaleťákem. „Ten se pravidelně doplňuje, ale většinou ho do druhého dne někdo ukradne,“ říká a pokračuje v natírání.

Poděkuji za zprávu, začínám se šacovat a vytvářím dvě papírové hromádky – korespondenci úřadů a dokumentů, jež slouží k archivaci, a těch, které mohou poskytnout ještě důležitější službu než pouze informační. Dva výpisy z banky, pozvánka na tiskovou konferenci a zápis z porady jsem obětoval „vyššímu principu“. Procházím papíry a zkouším si v hlavě uchovat důležité informace, které budu ještě potřebovat.

Do toho náhle přichází zmiňovaný pracovník technických služeb s tím, že si uvědomil, že v autě má jednu nevyužitou papírovou roli s papírem té správné tvrdosti, a podává mi ji. Už hodně dlouho jsem nebyl tak vděčný za službu nějaké městské příspěvkové organizace, a především osobní iniciativu, jako právě nyní.

sdb
 

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.