textařské a redakční služby

Technické služby začínají prodávat reklamu. Mapa volných sloupů je online

07.01.2016 10:23

Příbram (Příbramsko) - Město Příbram a společnost Dirtecho Media podepsaly 30. prosince 2015 smlouvu o prodeji navigačního systému, který se nachází na sloupech veřejného osvětlení v Příbrami. Novým vlastníkem systému jsou Technické služby města Příbrami.

„Naše společnost došla s vedením města nakonec k oboustranně výhodné dohodě, i když začátek jednání tomu nenasvědčoval. Město mělo dosti odlišné představy,“ uvedl majitel Dirtecho Media Václav Chmelař a dodal, že sám je zvědavý, jak budou pracovníci příbramských technických služeb zvládat prodej reklamy.

„S potenciálními zájemci uzavřou technické služby nové smlouvy na konkrétní sloupy, přičemž neobsazené budou v nabídce,“ uvedl k novince ředitel Technických služeb města Příbrami Pavel Mácha. Příspěvková organizace spustila interaktivní mapu, kde si mohou zájemci o reklamu ověřit status volných reklamních ploch. Mapa je k dispozici ZDE.

Technické služby tak nyní spravují reklamní plochy na přibližně 340 sloupech. Dirtecho Media bude do 30. června tohoto roku provozovat menší formát A1 Horizont.  

Stanislav D. Břeň
Autor v minulosti pracoval pro Dirtecho Media, nyní zajišťuje redakci městského zpravodaje Kahan.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.