textařské a redakční služby

Silvestr a Nový rok v Příbrami: Ukradený telefonní aut, opilci i vykradené šatny fotbalistů

06.01.2014 10:14

Příbram (Příbramsko) - O Silvestra řešila příbramská policie čtyři dopravní nehody bez zranění. V obci Višňová bylo nalezeno vozidlo značky Škoda Octavia, při lustraci policisté zjistili, že zmizelo před dvěma dny na Písecku. Majitel si vůz po zajištění stop přijel vyzvednout.

„V odpoledních hodinách jsme převáželi na záchytku devětačtyřicetiletého muže. S 1,5 promile alkoholu napadl svou manželku. Tři motoristé řídili pod vlivem alkoholu. V ranních hodinách zmizel u obchodního domu Kaufland v Příbrami veřejný telefonní automat,“ shrnula události mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Během dne nebo během silvestrovské noci kdosi neznámý vykradl prodejnu v Prostřední Lhotě. Odnesl si odtud cigarety v hodnotě 9500 korun.

Na Nový rok zajišťovali policisté převoz čtyřiadvacetiletého muže na záchytku. „Kvůli značné podnapilosti spadl ve Voltuši na silnici a zranil se nad levým okem. Odmítal ošetření a nechtěl vůbec spolupracovat, začal být i velmi agresivní. Protože ohrožoval svůj život a zdraví, byl přepraven na protialkoholní záchytnou stanici,“ sdělila dnes pribramag.cz mluvčí policie.  

První den v roce také zmizelo v Jincích vozidlo značky Fiat Ducato v hodnotě 40.000 korun a došlo k vykradení fotbalových šaten v Příbrami. Pachatel zde vzal v době od 23. prosince do 1. ledna reproduktory, rádio, rychlovarnou konvici, značkové sportovní oblečení, sportovní tašky a lékárničku. „Celkem po nájezdu nenechavce vznikla škoda ve výši 72.000 korun,“ dodala Schindlová.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.