textařské a redakční služby

Příbramská knihovna: únor plný přednášek

25.01.2014 10:14

Příbram (Příbramsko) - Zájemci o vzdělání mohou využít široké únorové nabídky příbramské Knihovny Jana Drdy.

Každé únorové pondělí od 16.30 proběhne přednáška Texty z 19. století Stanislava Sloupa. Na návštěvníky čekají nejen úryvky z děl spisovatelů, ale i zajímavosti z jejich životů.

V úterý 11. února od 17.00 bude pokračovat cyklus z Dějin Umění Jany Froňkové. Tématem přednášky bude abstrakce. Umělci jako Piet Mondrian, Kazimir Malevič a František Kupka chtěli pomocí barevných skvrn a geometrických tvarů vyjádřit svůj vztah ke světu.

Ve středu 12. února od 17.00 proběhne přednáška s názvem Rehabilitace dnes primářky rehabilitačního centra Oblastní nemocnice Příbram Barbory Daňhové. Na akci se návštěvníci dozvědí, jaké služby poskytuje rehabilitační centrum v Příbrami – elektoroterapie, magnet, laser, plynové injekce, vodoléčba, individuální cvičení, akupunktura, masáže a mobilizace. Tyto metody jsou používány při léčbě pohybových obtíží, bolestí kloubů a neurologických onemocnění. Nebude chybět ani zhodnocení, jakých úspěchů lze těmito postupy dosáhnout.

V úterý 18. února od 17.00 knihovna přivítá geografa a fotografa Pavla Svobodu, který si pro návštěvníky připravil vyprávění a fotografie o svém půlročním pobytu na Islandu. K vidění budou fotografie sopečných pouští, ledovců, vodopádů, barevných hor, vulkánů, bahenních sopek, horských pramenů, gejzírů, fjordů a mnoho dalšího.

Všechny akce proběhnou v hlavní budově Knihovny Jana Drdy (nám. T. G. Masaryka 156).

red
 

Diskusní téma: Příbramská knihovna: únor plný přednášek

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.