textařské a redakční služby

Příbram čeká první svatební veletrh

14.02.2014 11:07

Příbram (Příbramsko) - Se svatebními veletrhy a přehlídkami se v posledních letech roztrhl pytel. Nyní se chystá i první příbramský ročník, uskuteční se v sobotu 22. února v aule Základní školy v Jiráskových sadech v Příbrami.

Podle jednoho z pořadatelů Martina Matuny se veletrhu zúčastní 33 firem, které nabízejí služby a výroby zacílené na svatby. Pro veřejnost se veletrh otevře v 10.00 a bude trvat do 17.00.

„Mezi vystavovateli naleznou návštěvníci fotografy, hudební skupiny, cukrářské výrobky, květinové vazby a dekorace, kadeřnice, kosmetičky, zlatnictví a zkrátka vše, co se svatbami souvisí. Celou akci doplní bohatý doprovodný program v podobě přehlídek svatebních šatů, společenských šatů a doplňků, pánských obleků a dámského spodního prádla. Z přihlášených účastnic bude vybrána dáma či slečna, která bude přeměna za pomoci vizážistek a kadeřnic na nevěstu,“ uvedl Matuna.

V průběhu dne vystoupení kapely DeepDay a Bosáci. Návštěvníci se také mohou zapojit do takzvaných svatebních her. Vstupné zahrnuje ochutnávku vína, produktů cateringových společností a cukrářů. Podávat se bude pivo z místního pivovaru.

sdb
 

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.