textařské a redakční služby

Policie zadržela čtyři dealery pervitinu

21.09.2015 06:45

Dobříš (Příbramsko) - Až desetiletý pobyt za mřížemi hrozí osmadvacetiletému a dvaadvacetiletému muži. Oba byli v září obviněni z přečinu nedovolené výroba a nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, protože prodávali pervitin na Dobříšsku, v jeho okolí a také na Praze-západ.  

„Starší z nich byl umístěn dne 16. září do vazební věznice. Jednalo se o recidivistu, který byl již v minulosti opakovaně za distribuci metamfetaminu a také marihuany stíhán a souzen. Již dlouhodobě neměl zaměstnání a prodej drog byl pro něj jediný zdroj příjmu,“ sdělila serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Dalším dvěma lidem, dvaadvacetiletému muži a pětadvacetileté ženě, hrozí až pět let ve vězení, protože s prodejem pervitinu také pomáhali. „Kromě finančních obnosů získávali z nelegálního prodeje cigarety, jídlo či protislužbu, například odvoz do Prahy,“ dodala Schindlová.

Policisté na Příbramsku řešili v uplynulých dnech ještě jeden delikt, který se týkal drog. Ve středu 16. září v odpoledních hodinách zastavil policejní hlídka třicetiletého řidiče. Stalo se tak v rámci silniční kontroly v ulici Za Poštou v Dobříši. „U muže vyšel pozitivní test na omamné látky, a to na marihuanu a pervitin. Na místě byl motoristovi zadržen řidičský průkaz,“ uvedla policie.

red
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.