textařské a redakční služby

Kriminalita na Příbramsku: podvedená seniorka, poškozené čerpačky, krádež trofejí…

18.02.2016 12:15

Podvodníci okradli starší ženu
Šestasedmdesátiletou ženu z Rožmitálska si vyhlédli dva podvodníci. V pondělí 15. února kolem poledne přijeli autem stříbrné barvy k jejímu domu. Řidič zůstal sedět ve vozidle, jeho spolujezdkyně šla ke vchodovým dveřím objektu a nabízela poškozené prací prostředky. V nestřeženém okamžiku jí z peněženky odcizila přes 30 tisíc korun. Dle popisu byla zlodějka ve věku kolem 50 let, snědé pleti, silnější postavy, dlouhé černé vlasy stažené do drdolu, na sobě měla tmavou bundu, tmavé kalhoty a barevný svetr.

Zloděj odnesl pouze trofeje
Vypreparovanou hlavu srnce a muflona odcizil neznámý pachatel, který vnikl ze 14. na 15. února do neobývaného rodinného domu v obci Březnice.  Majiteli objektu vznikla škoda, která byla stanovena na 11 tisíc korun.  

Dvě poškozené benzinky
Dne 15. února došlo k poškození dvou benzínových čerpacích stanic. V ranních hodinách přijel na benzínku u silnici D/4 v katastru obce Dlouhá Lhota 27letý řidič a zastavil zde na parkovišti. Nákladní vůz však špatně zabezpečil proti pohybu, ten se samovolně rozjel a narazil do zdi objektu. Vzniklá škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun.

V odpoledních hodinách v Sedlecké ulici v Sedlčanech najel 49letý řidič náklaďáku k tankovacím stojanům, ale nedodržel dostatečný boční odstup od sníženého zastřešení a pravým zadním rohem auta ho poničil. I v tomto případě byla škoda ve výši deseti tisíc korun.

TZ
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.