textařské a redakční služby

Knihovna začíná přijímat texty pro soutěž Příbram Hanuše Jelínka

18.02.2015 10:25

Knihovna Jana Drdy v Příbrami vyhlašuje tradiční literární soutěž pro mladé autory od 12 do 23 let Příbram Hanuše Jelínka 2015. Soutěž si získala mezi mladými literáty velkou oblibu.

 Není proto divu, že letos proběhne již její 19. ročník. Soutěžit můžete v oblasti prózy a poezie. Velikost maximálního příspěvku je v oblasti prózy omezena na pět stran A4 a v oblasti poezie na čtyři básně.

Každá oblast je rozdělena do tří věkových kategorií: 12–15 let, 16–19 let a 20–23 let. Do soutěže jsou přijímány pouze původní, dosud nikde nepublikované práce. Nejlepší autory ocení odborná porota a jejich práce budou vydány knižně v almanachu.

Přihlášením práce do soutěže dává autor současně svolení k jejímu případnému zveřejnění. Uzávěrka soutěže je 30. dubna 2015. Každá z prací musí být označena jménem, adresou a datem narození autora.

Soutěžní práce zasílejte na e-mail: stastny@kjd.pb.cz. Na vítěze soutěže čeká slavnostní vyhlášení (s překvapením) za účasti osobnosti z řad herců či spisovatelů, kde budou předány hodnotné ceny včetně výše zmíněných sborníků.

Václav Chvál, Knihovna Jana Drdy Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.