textařské a redakční služby

Hrajte, pomáhejte a bavte se

09.07.2015 11:28

Po sedmileté odmlce se do záře bílého písku vrací největší otevřený turnaj v plážovém volejbale Smash Hervis Sport 2015. Ten se uskuteční 18. a 19. července v areálu Sporthotelu Trhovky. „Jedinečnost tohoto turnaje spočívá v tom, že zde nejsou nastaveny žádné kategorie,“ říká promotér turnaje Štěpán Červený.

Historie tohoto beachvolejbalového turnaje se datuje do roku 1999. V tomto roce se Štěpán Červený se svým kamarádem rozhodl uspořádat malý turnaj pro kamarády z Příbrami. Postupem času se turnaj rozšiřoval a získával na oblibě, až se v roce 2005 ustálil na počtu 64 dvojic. Ve dvou dnech se na pěti kurtech utkávají o pohár a zasloužené uznání.

„Během dvou dnů musíme odehrát 212 zápasů na dva vítězné a to bychom bez umělého osvětlení nezvládli,“ vysvětluje důvod večerních klání Michal Červený, který má velké produkční zkušenosti zejména z oblasti výroby filmu a reklamy. O tom, že turnaj má velký zvuk svědčí i jména, která se jej v jeho historii zúčastnila. Reprezentanti Radek Mach, Filip Rejlek nebo Ondřej Boula. Dále pak velké množství extraligových hráčů ale i rekreačních volejbalistů a volejbalistek. „Sami nevíme, jaký ohlas bude turnaj po sedmileté odmlce mít, ale to se dozvíme už za pár týdnů,“ naznačuje Štěpán Červený

Těšit se můžete hlavně na excelentní volejbalové výkony, ale také večerní exhibici. Ta bude okořeněna možným překvapením. „To ale nechceme slibovat. Vše je v jednání. Pokud náš plán vyjde, tak to bude myslím zajímavá podívaná,“ řekli kluci Červených.

„Zároveň ale chceme, aby Smash Hervis Sport 2015 byl něčím jedinečný. Budeme pomáhat Terezce Němcové, která má velké zdravotní komplikace a taky se budeme bavit s kapelami – Simple Muffin a Bikiny Carneval, které v sabot večer zahrají na Kačeři stagii a lidi můžou pařit dokonce přímo na centrkurtu,” dodává Michal

Smash Hervis Sport 2015 proběhne 18. – 19. 7. 2015 v areálu sporthotelu Trhovky. Přihlásit do turnaje se můžete na webových stránkách. „Na turnaj můžeš přijet hrát, nebo se jen bavit,” říká Štěpán Červený.

Vlastimil Ševr
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.