textařské a redakční služby

Cesta kolem světa v podání maturantů gymnázia (FOTOGALERIE)

23.01.2014 15:52

První z maturitních plesů Gymnázia Příbram se uskutečnil 17. ledna v estrádním sále příbramského kulturního domu. Třídy 4.B a oktáva si za své téma zvolily cestu kolem světa, a tak se celý večer nesl v tomto duchu.

Celý ples uváděl moderátor Jiří Pelnář, který nejprve přivítal všechny, kteří na maturitní ples přišli. Poté byly promítnuty maturitní klipy jednotlivých tříd. Následovalo předtančení, které si každá třída připravila zvlášť. Obě předtančení byla provedena na známé písně a společně s nápaditou choreografií jistě zaujala každého.

Celé předtančení zakončili maturanti slavnostním nástupem. Poté pronesla projev ředitelka školy Iva Kadeřábková, která obě třídy výstižně charakterizovala, popřála studentům mnoho štěstí k maturitním zkouškám a přijímacím řízením na vysoké školy. Také sami studenti vystoupili se svými proslovy, za každou třídu jeden zástupce. Poděkovali profesorům, ředitelce školy, kuchařkám ve školní jídelně a všem, kteří je během studia podporovali a ještě podporovat budou.

Dlouho očekávaná slavnostní chvíle – šerpování maturantů – na sebe však nedala dlouho čekat. Po červeném koberci si každý z maturantů došel pro svou šerpu a skleničku, se kterými se pak všichni vyfotili a připili si.

Po dokončení všech oficiálních záležitostí došlo na zábavu. Nejprve maturanti vyzvali své učitele k tanci, poté také rodiče a nakonec se mohli připojit i všichni hosté ze sálu. Celý večer k poslechu i tanci hrála hudební skupina B.O.S.

Po desáté hodině byla pro hosty připravena barmanská show. Celý tento úspěšný večer byl zakončen půlnočními vystoupeními obou tříd.


Tip: Snímky si můžete prohlédnout na našem FB profilu: facebook.com/pribramag

Adéla Dobešová, Gymnázium Příbram, Legionářů

Diskusní téma: Cesta kolem světa v podání maturantů gymnázia (FOTOGALERIE)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.