textařské a redakční služby

Brdská konference je již za dveřmi!

21.03.2015 10:28

Ve dnech 27. a 28. března se v Příbrami uskuteční pracovní konference pod názvem Budoucnost Brd v CHKO. S velkoplošnou zvláštní ochranou přírody na Příbramsku nemáme prakticky žádné zkušenosti a především menší obce v oblasti Brd si s budoucí CHKO v podstatě neví rady. Proto Město Příbram chystá reprezentativně obsazenou konferenci týkající se těchto změn.

Vyhlášení a následná existence CHKO Brdy je mnohými považována za velmi významný počin jak z hlediska ochrany přírody v Brdech, tak i jako důležitý impuls k rozvoji cestovního ruchu v našem regionu, který s největší pravděpodobností povede ke vzniku řady nových pracovních příležitostí, k novým investicím a celkově tak se může stát stimulem nové ekonomické prosperity na Podbrdsku.

Této skutečnosti si jsou zřejmě dobře vědomi i někteří zodpovědní politici, kteří byli informováni o tom, že konference Budoucnost Brd v CHKO se má zabývat mj. i těmito otázkami a rozhodli se dát svůj postoj a podporu najevo i převzetím záštity nad toto akcí. Dovolujeme si zde proto uvést výčet těch, kteří buď osobně, nebo za instituci, kterou vedou, se rozhodli naši konferenci podpořit:

- Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje
- Ing. František Burian, senátor
- MgA. Martin Stropnický, za Ministerstvo obrany ČR
- Mgr. Richard Brabec, za Ministerstvo životního prostředí ČR
- Ing. Karla Šlechtová, za Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

Pavel Čámský, za realizační tým

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.