textařské a redakční služby

Bedna už čtyři roky přispívá ke zdraví příbramské společnosti. Můžete jí připít na zdraví

06.03.2014 11:49

Příbram (Příbramsko) - Příbramský nízkoprahový klub pro děti a mládež Bedna oslaví zanedlouho své čtvrté narozeniny. Oslava se  uskuteční ve čtvrtek 13. března od 14.00 do 17.00.

„Rádi u nás přivítáme všechny, kdo se chtějí podívat, jak to u nás vypadá nebo se zajímají o to, jak konkrétně pracujeme s dětmi a mládeží,“ řekla pribramag.cz koordinátorka projektu Kateřina Volfová.

Lákadlem pro návštěvníky bude promítání krátkého videa: Bedna – místo pro tebe. „Stalo se již tradicí, že každý rok natáčíme s našimi klienty video, které je určené zejména široké veřejnosti. Pravidelní klienti Bedny v něm vlastními slovy vysvětlují, proč je pro ně Bedna důležitá a proč se sem vracejí,“ sdělila Bohunka Anlaufová, kontaktní pracovnice Bedny.

Do Bedny mohou chodit děti a mládež ve věku 11–20 let, jež svůj volný čas tráví „rizikově“ nebo je ohrožuje sociální znevýhodnění. Za poslední čtyři roky Bednu navštívilo přes 800 mladých lidí.

„Usilujeme o to, aby mladí lidé prožili své dospívání co možná nejméně rizikově a byli si vědomi důsledků svého jednání,“ dodala Anlaufová.

sdb

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.